Lolland en klimakommune
Lolland Kommune’s ledelse ønsker at “vor kommune” skal profileres som en “klimakommune”. Dette ønske ses tydeligt her ved den vestlige indgang til Administrationsbygningen i Maribo. Det er tydeligt at ledelsen ønsker grøn vegetation overalt – hvor den så kommer fra. Klik på foto for at se en større udgave.

Miljø og klima

– det er “de store ord” der bruges nutildags. Blot en udgift eller andet kan henføres under “miljø og klima” er der ingen der spørger ind til sagens kerne. Bliver disse ord så eventuelt “bakket op” af fine ord som “CO2 neutral” og “klimavenlig” – ja “så er den hjemme”.

Knuthenborg – en vindmøllepark   En “artikel” jeg har skrevet i forbindelse med placeringen og monteringen af 3 kæmpemøller ved Knuthenborg Park i januar 2012. Ældre “sag” ? Ja, men “de” står der jo stadig og kan ses vidt omkring.

Kæmpe vindmøller på Lolland – et nødvendigt tiltag eller …..   En “artikel” jeg har skrevet til websitet 4930.dk i 2011, men stadig lige aktuelt.

Refa og den varme luft eller 150 kroner uanset hvad   En beretning om en oplevelse med forgæves forsøg på aflevering af kolakaffald på Maribo Genbrugsplads som dries af monopolvirksomheden Refa.