Auto

Automester Tappernøje og Jan Christoffersen…

…sagkundskabens klare øje.

Automester Tappernøje og Jan Christoffersen
Automester Tappernøje

Automester Tappernøje, indehaver Jan Christoffersen er sagkyndig i Ankenævn for Biler. Autobranchens eget ankenævn. En titel der angiver at der her er tale om en specialist på et enestående niveau. Med en enestående viden om bilspecifikke reservedele. Og ligeledes en enestående viden om fejl ved samme, afgjort i samarbejde med personligt udvalgte leverandører.

Automester Tappernøje og Jan Christoffersen

Ligeledes en sand mester udi sproget der anvendes i autobranchen. Den sagkyndige viger ikke tilbage med at kalde indvendinger for   “mudhuggeri” ( link til dokumentation – klik her ). Da manglede da bare.

Vi “almindelige mekanikere” bør jo rette ind efter en virkelig ekspert. En ekspert der nøje er udvalgt af venskabskredsen  bag Ankenævn for Biler“. Hvad har man ellers rigtige venner for ?

Har du mødt “Automesteren” ?

Nej, desværre ikke i denne sag. Ankenævn for Biler havde bedt Automester Jan Christoffersen udarbejde sagkyndigerklæringen uden min tilstedeværelse. Måske ikke så underligt. Det er jo ligesom med en tryllekunstner. Han giver ej heller sine numre fra sig.

I dette tilfælde udførte Jan Christoffersen og Automester Tappernøje et arbejde. Måske et stunt, hvor den indleverede luftfjeder blev til en støddæmper. Automester Tappernøje – forvandlingens mester. Jeg forstår hvorfor Automesterens bagland i venskabskredsen kalder ham “en garvet herre”.

Venskabskredsen i Ankenævn for Biler overtager herefter tryllestangen. Med et trylleslag forvandles en kontant afregning til en Mercedes ejer til en SKODA der skal tilbagetages.

Jo, autobranchens professionelle organisationer har gjort det igen. Tror jeg. Organisationerne er Auto Branchen Danmark, Bilbranchen og Dansk Bilbranche Råd. I samarbejde med FDM.

Enestående sag ? Det har jeg fået fortalt.

Fantastisk hvis.

Med venlig hilsen
Jørn Jørgensen
Nystedvej 32 / Victor Kolbyes Vej 9, 4930 Maribo.

På websitet lortereservedele.dk kan du læse en kort version om   Ankenævn for Biler ved ved at klikke på denne tekst.

På websitet lortereservedele.dk kan du supplere med den interessante artikel “Fortællingen om liftfjederen der tabte pusten og blev til en støddæmper” hvor   Automester Tappernøje og Jan Christoffersen, transformationens mester,  spiller en betydende rolle. Klik her og læs mere.

Beskrivelse af sag i Ankenævn for Biler læses ved at klikke på denne tekst.