Loppemarked på Lolland
Vil du undgå at dine bortgivne loppeeffekter ender som ovenfor vist – henvend dig da til et etableret “helårs-loppemarked” med dine “aflagte ting”.

Loppemarked på Lolland

Loppemarked på Lolland er mange ting. Ting som du bør overveje.

Vil du undgå at dine tiloversblevne møbler m.v. ender med at blive kvast ? Og efterfølgende kørt i en container til afbrænding ?

Du har sikkert prøvet at blive kontaktet af en forening. En forening der samler ind til det kommende loppemarked på Lolland. Derved kan du støtte et lokalt initiativ.

Hvem vil ikke gerne støtte den lokale idrætsforening eller … ?

Én ting er at støtte. Det er vel en glæde at andre kan få gavn af ting man ikke  har brug for. Eller bare ting “man er blevet træt af at se på”.

Ved disse “éndagsloppemarkeder” bliver ikke solgte effekter ofte destrueret kort efter lukketid. Den afholdende forening har ikke et sted at opbevare varerne indtil næste “loppedag”.

Vil du sikre dig at dine bortgivne effekter ikke destrueres ? Så bør du henvende dig til et etableret loppemarked. Et helårs loppemarked eller genbrugsbutik. Her gøres en indsats for at sælge varen til glade kunder. Kunder der sætter pris på varen fremadrettet.

Loppemarked på Lolland – se her

Ét af disse loppemarkeder på Lolland er Lailas Loppemarked . Adressen er Nystedvej 32 i Maribo. Du finder loppemarkedet ved at klikke her.

Ja, du har sikkert gættet det – Laila er gift med “skriverkarlen” bag dette website.

Hos Laila finder du et vareudvalg der er “tæt på alt muligt”. Det vil sige et ( meget ) bredt udvalg af møbler. En stor varegruppe er glas og porcelæn. Alle varer der er rengjorde og kontrolleret for f.eks. skår.

En mindre varegruppe er beklædning. Denne varegruppe er også rene og kontrolleret. Det er et faktum som Laila bliver opmærksom på af glade kunder weekend efter weekend.

Brug linket ovenfor og se udvalget hos Lailas Loppemarked – eller endnu bedre : Aflæg et besøg. Der er altid gratis kaffe og en “lillekage”.

Med venlig hilsen
Jørn Jørgensen